Profil

JR træ design ApS - 17 års erfaring og uddannet på en af landets bedste kvalitet værfter

Jeg er bådebygger med 17 års erfaring og uddannet på en af landets bedste kvalitet værfter. De runde hjørner, de tappede samlinger (i fag sprog kaldet sinker) hvor vinklen på tappen er skrå så den låser tingene sammen og de holder i mange år, årene i træet skal løbe hele vejen så der kommer et flot udtryk, samtidig med at jeg designer tingene selv. DET gør det sjovt at bruge de mange timer på værkstedet det kræver.

Lidt om mig selv og hvad der driver lysten til at være selvstændig

Med mine 54 år mente jeg det var tid til at prøve livet som selvstændig af. Udvikling og fremstilling foregår på mit lille værksted. De store producenter kan mange ting, når ting skal være ens, der kan jeg ikke være med, men hvis man ønsker noget som skiller sig lidt ud fra mængden kan mine ting noget, for mit er håndlavede og ALT er kvalitets møbler.

Så vidt det er muligt er det massive træsorter og gode krydsfiner der bliver brugt. Der bliver ikke to helt ens produkter da træets udseende skifter efter hvordan/hvor det har groet. Mit ønske er at bruge mest muligt af træet og fremhæve forskelligheden samtidig med jeg spejlvender plankerne, det giver langt mere liv i møblet og med de rigtige samlinger og den rette vedligehold, holder det mange år

Du/i har glæden ved at se på det unikke udtryk i møblet hver dag. Samtidig bliver det langt mere bæredygtigt når der ikke skal kasseres en masse træ bare fordi det hele skal være ens.